Vrati se nazad

OTP Osiguranje – osiguranje uz kreditne proizvode

13.03.2020

U seriji kratkih video snimaka saznaćete više o OTP osiguranju, zašto je važno imati životno osiguranje, kako se razvijala industrija osiguranja u Srbiji i koji su to proizvodi koje imamo u ponudi.

Prvi u nizu govori o osiguranju uz kreditne proizvode, odnosno čemu služi i kako funkcioniše.

Šta je osiguranje kredita?

OTP Osiguranje u svojoj ponudi ima proizvode životnog i dopunskog osiguranja koji odgovaraju na različite potrebe klijenata. U središtu svakog proizvoda nalazi se jedna ideja: lična zaštita i zaštita porodice u slučaju neželjenih događaja.

Osiguranje kredita predstavlja najbolji način da zaštite porodicu ukoliko ste podigli kredit u banci. U slučaju neželjenih događaja, ukoliko je kredit osiguran, osiguravajuće društvo će otplatiti preostali dug i na taj način porodicu osloboditi obaveze vraćanja kredita. Pored smrti, ovo osiguranje može pokrivati slučaj potpunog trajnog invaliditeta kada nastaje radna nesposobnost i osiguranik biva onemogućen da otplati dug.

Ovaj tip osiguranja vinkuliran je u korist banke davaoca kredita, odnosno banka je korisnik osiguranja u slučaju neželjenih događaja. OTP Osiguranje svoje proizvode nudi kroz mrežu ekspozitura OTP banke Srbija i uz kredit možete lako ugovoriti i polisu osiguranja.

Osiguranje kreditnih proizvoda se kontinuirano razvija i uz povoljnu premiju vam može ponuditi različite pogodnosti i pokrića. Ukoliko želite da saznate više o ovoj vrsti osiguranja i kako funkcioniše slobodno nam pišite.

Kontaktirajte nas.

Obaveštenje

Potvrđujem da ovim putem ne zaključujem Ugovor o osiguranju i da podatke svojevoljno dostavljam isključivo u svrhu mogućeg pribavljanja informativne i neobavezujuće ponude za zaključenje ugovora o osiguranju i to prema podacima koje dostavim Societe Generale Osiguranje a.d.o. Beograd (u daljem tekstu: Osiguranje). U slučaju da popunjeni podaci nisu istiniti, odnosno da iz drugih razloga ili na osnovu volje Osiguravača nije moguće zaključiti ugovor o osiguranju prema ovoj ponudi, Osiguravač neće snositi odgovornost.

Svi podaci koje korisnik Aplikacije dostavi Osiguranju radi izrade informativne ponude su dostavljeni na osnovu njegove slobodne volje, a pristanak da Osiguranje obrađuje te podatke je dat konkludentnom radnjom*, odnosno, samim činom dostavljanja podataka od strane korisnika Aplikacije čime je data saglasnost Osiguranju da iste obradi u svrhu dostavljanja informative ponude osiguranja.

Osiguranje će prilikom obrade podataka postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

*Konkludentna radnja je radnja, odnosno odgovarajuće postupanje, kojim je jasno, nedvosmisleno i sa sigurnošću iskazan pristanak lica povodom određenog posla. U konkretnom slučaju popunjavanjem ličnih podataka korisnik Aplikacije nesumnjivo daje saglasnost da Osiguranje te podatke koristi, jer u surotnom neće popuniti podatke i dostaviti ih Osiguranju putem Aplikacije.